Khasiat Vivix Shaklee Yang Anda Wajib Tahu

Adakah anda tertanya-tanya apakah khasiat Vivix Shaklee? Apa yang istimewa sangat pasal Vivix Shaklee sehingga menjadi sebutan ramai?

Ada banyak persoalan mengenai Vivix Shaklee yang anda inginkan kepastian. Pastikan anda mendapat info yang tepat mengenai Vivix Shaklee supaya anda lebih yakin.

Tonton video pendek di bawah kalau nak tahu kenapa Vivix Shaklee jadi Viral

 

Dalam artikel ini Miza sediakan pelbagai info mengenai Vivix Shaklee. Antaranya termasuklah ; Vivix Shaklee untuk apa, kebaikan Vivix Shaklee, testimoni Vivix Shaklee, Vivix Shaklee untuk kecantikan kulit, dan juga cara minum Vivix Shaklee yang berkesan

Sebagai Pengedar Vivix Shaklee yang berpengalaman, Miza akan bantu anda untuk lebih faham mengenai Vivix Shaklee. Ada 9 topik utama yang akan Miza kupas : Continue reading “Khasiat Vivix Shaklee Yang Anda Wajib Tahu”

Rawatan Cyst Ovari – Adakah Perlu Buang Rahim?

Hampir 90% daripada wanita yang mempunyai cyst ovari hanya menyedari kewujudannya secara tidak sengaja melalui ujian ultrasound. Apabila cyst ovari ini dikesan, ia sudah mencapai saiz sebesar 4-10 cm diameter. Menurut Doktor Adeline, cyst ovari yang semakin membesar perlu dibuang segera bagi mengelakkan kemudaratan di kemudian hari. Apakah rawatan terbaik untuk cyst ovari, adakah perlu pembedahan buang rahim atau ada alternatif lain?

Continue reading “Rawatan Cyst Ovari – Adakah Perlu Buang Rahim?”

Kerap Kencing Tanda Cyst Pada Ovari Semakin Membesar?

Ramai yang menyangka masalah kerap kencing adalah berkaitan dengan kencing tak lawas. Seorang wanita berusia 33 tahun tidak menyangka gejala kencing 10-15 kali sehari adalah tanda Cyst Ovari (Ovarian Cyst) beliau semakin membesar. Doktor terpaksa menjalankan pembedahan untuk membuang ketumbuhan yang bersaiz 6cm diameter, kedua-dua ovari dan rahim beliau kerana Cyst Ovari tersebut sudah bertukar menjadi kanser!

Continue reading “Kerap Kencing Tanda Cyst Pada Ovari Semakin Membesar?”